PERSONAL TAILORING

"Some things in life are better when they are made-to-measure" 

 

Wij hebben uiteraard altijd veel kostuums, broeken en hemden in voorraad waar u rustig uw keuze uit kan maken. Heeft u liever iets anders of vindt u de snit of stof niet helemaal top, dan hebben wij een ruim aanbod mooie Italiaanse en hoogtechnologische stoffen en pasvormen zodat we samen uw eigen stijlvol gesneden pak, broek of hemd kunnen samenstellen.  

 
 

Kostuum

Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Een mooie klassieke buitenstof met een pin-up voering? Gekleurde knoopsgaten met een contrasterende parelmoeren knoop? Een geborduurde vermelding van je naam of lijfspreuk in de voering of onder de kraag? Of liever een mooi eenvoudig pak maar wel met een 2e broek? Alles is echt mogelijk. 

De startprijs is 599 euro en 85% van de pakken die we maken kosten rond de 750 euro. 


Hemd

Ook hier is weer alles mogelijk. Een mooie witte cut away kraag met contrast binnenin op een gestreepte slimfit body met extra lange mouwen én een borstzak? Geen probleem. Uw initialen liever op  de manchet en niet op de borst? Of toch een lichtblauw jersey shirt met een donkerblauw stiksel op de kraag. U kan kiezen uit meer dan 500 stoffen van o.a. Thomas Mason en Albini in popelin, oxford, twill, jersey of stretch.

Een maathemd heeft u al vanaf 109 euro. 


Broek

De broek is het begin van een perfecte outfit De pasvorm van een broek is enorm belangrijk. Daarom volgen wij in onze winkel ook 8 gespecialiseerde broekenmerken en 15 verschillende pasvormen: Maar iedereen is verschillend en ook hier hebben wij voor u een fantastische oplossing met bijna onbeperkte mogelijkheden in pasvorm, stoffenkeuze, afwerking en look. Zelfs gepersonaliseerde jeansbroeken kan u bij ons laten maken.

Een maatbroek heeft u al vanaf 169 euro